Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Regisztáció/Belépés

Regisztráció

Üdvözlünk a DarkOrbitban! Indulhat a játék? Akkor jelentkezz be és máris kezdődik a kaland a világűrben, ahol teljesítened kell a megbízód küldetéseit. Kérjük, töltsd ki a mezőket. Figyelj arra, hogy a nagy- ill. kisbetűk nem számítanak, és különleges karaktereket mint pl. a vessző vagy a kötőjel, nem használhatsz. Kérjük, add meg az emailcímedet és fogadd el az Általános Üzleti Szabályzatot.

A játék megkezdéséhez ki kell választanod a világűrt uraló három nagy cég közül egyet, amelyik majd a megbízód lesz. Ezeknek a cégeknek óriási hatalma van, uralják a világűrt, ezért anélkül, hogy csatlakoznál valamelyikükhöz, semmi esélyed a boldogulásra. Válaszd tehát ki megbízódnak a Mars Mining Operations, az Earth Industries Corporation vagy a Venus Ressources Unlimited céget. És aztán kilövés!

Bejelentkező oldal

A kezdőoldalon elolvashatsz minden lényeges információt a felhasználói fiókoddal és a logkönyvvel kapcsolatban, de természetesen egy rangsort is találsz a Hall of Fame oldalán, amely megmutatja, jelenleg mely játékosok a legjobbak. Ezenkívül a kezdőoldalon mindig friss híreket, információkat is olvashatsz.

A menüsor

A kezdőoldalon egy menüsort találsz különböző ikonokkal. Ha rájuk kattintasz, különböző területek nyílnak meg. Ez a fő menüsor mindig látszik, így bármikor átléphetsz a kívánt területre, ahol az almenüpontokban minden lehetőséget elérsz.

Az állapotjelző

A menüsor fölött rövid formában megtalálod a legfontosabb adatokat a játékodat és a státuszodat illetően. Ott áll a User ID-d, a helyezésed a rangsorban, a szinted, az életerőpontjaid, a kredit- és az értékes uridiumtartalékod. Így mindig áttekintheted az aktuális állapotodat. Ezenkívül láthatod, hány játékos van jelenleg veled együtt online.

Ettől jobbra találod a fórumba vezető linket ill. a kilépés-gombot.

Start

A játék a menüsor alatt jobbra található START feliratú gombbal indítható. Ekkor megnyílik a csillagtérkép és elkezdődhet az utazásod a téren és az időn át, ugyanis egyből kilőnek a világűrbe!